Over ons

Onze middeleeuwse kerk aan de Torenstraat 12
Over ons
Nogmaals welkom op de website van de Protestantse gemeente te Sellingen. Op deze website vindt u informatie over het kerkelijk gebeuren, rondom de diensten, de activiteiten binnen onze gemeente, maar ook de activiteiten daar buiten.
Verder vindt u hier informatie over het verenigingsgebouw de Sprankel en activiteiten in en rond dit gebouw die jaarlijks terugkeren. Denk hierbij o.a. aan het bakken en verkoop van de traditionele  spekdikken- en kniepertjes tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Heeft u belangstelling voor oude kerken klik dan op een van de volgende tabbladen waar informatie over onze eeuwenoude kerk en de geschiedenis van dit gebouw kunt vinden.
We hopen dat u de informatie over ons die u zoekt, kunt vinden. Zo niet dan kunt u via de contactpagina contact met ons opnemen. Ook suggesties en feedback zijn van harte welkom!