solid kids solid kids

Solid Kids vindt plaats tijdens de kerkdienst. De kinderen gaan eerst met hun ouders naar de kerk en na ongeveer 20 minuten gaan ze samen met de leiding naar de Sprankel en hebben daar dan hun eigen programma. Ze horen een verhaal uit de Bijbel, zingen samen en gaan daarna knutselen of een leuk spel doen. Na de dienst halen de ouders hun kinderen weer op bij de Sprankel.                   

Voordat de kinderen vanuit de kerk naar de Sprankel gaan is er een kort kindermoment in de dienst. De ene keer is het een gesprekje met de kinderen, een andere keer zingen we een lied speciaal voor kinderen. 

lees meer »
 
solid kids nieuws

solid kids nieuws

Op Palmzondag begonnen we gezamenlijk in de Sprankel met het zingen van 'Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U, voor deze nieuwe dag' en luisterden we naar het verhaal van de intocht in Jeruzalem. Ook oefenden we het lied wat we straks in de kerk zullen zingen "Hosanna, hosanna, we maken een rij, hosanna, hosanna, want de Koning komt voorbij. Gezegend is Hij, die komt in de naam, die komt in naam van de Heer". De kinderen zongen enthousiast mee. Daarna gaf Gerlinde uitleg over de betekenis van de palmpasenstok, en hoe we de stok gaan maken.  Meteen gingen de kinderen aan de slag met het versieren van de palmpasenstok.
 

lees meer »