solidkids nieuws solidkids nieuws
Solid Kids

Wat gaat de tijd toch snel…
Zo maakten we nog herfststukjes met de kinderen en nu zijn we alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de kerstviering.

Alle kinderen werken thuis mee aan het adventsproject dat aansluit bij de verhalen tijdens Solid Kids. Thuis plakken ze elke dag een sticker op een poster waarbij het kerstverhaal steeds duidelijker naar voren komt. Daarbij lezen ze een verhaal of doen een opdracht die in het bijbehorende boekje staat. Leuk om op deze manier zowel thuis als tijdens Solid Kids naar Kerst toe te leven.

Tijdens de zondagen van advent zal een van de kinderen de kaars aansteken in de kerk en een gedichtje lezen. 

Uiteraard is iedereen welkom om de kerstviering bij te wonen. De viering wordt gehouden op zondag 18 december om half 4 in ‘de Sprankel’. Inloop vanaf kwart over 3.
We hopen u daar te zien!
 
 
solid kids solid kids

Solid Kids vindt plaats tijdens de kerkdienst. De kinderen gaan eerst met hun ouders naar de kerk en na ongeveer 20 minuten gaan ze samen met de leiding naar de Sprankel en hebben daar dan hun eigen programma. Ze horen een verhaal uit de Bijbel, zingen samen en gaan daarna knutselen of een leuk spel doen. Na de dienst halen de ouders hun kinderen weer op bij de Sprankel.                   

Voordat de kinderen vanuit de kerk naar de Sprankel gaan is er een kort kindermoment in de dienst. De ene keer is het een gesprekje met de kinderen, een andere keer zingen we een lied speciaal voor kinderen. 

lees meer ยป