Welkom bij de Protestantse gemeente te Sellingen Welkom bij de Protestantse gemeente te Sellingen
Met vreugde berichten wij u dat de Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk in Sellingen voortaan samen de Protestantse gemeente te Sellingen vormen.

Ja, u leest het goed! Op 19 december zijn beide kerken samengegaan.
De Protestantse gemeente te Sellingen wordt een kerkelijke gemeente waar iedereen welkom is en mee kan doen. De kerk hoopt een verbindende rol te vervullen in de contacten tussen mensen, in het omzien naar de ander en in het delen van vreugde en verdriet. Daarin is Jezus hen als voorbeeld en de bijbel hun leidraad.

Het betekent dat u op zondagochtend alle kerkgangers richting de prachtige kerk aan de Torenstraat ziet lopen. In dit gebouw uit begin 14de eeuw houdt de Protestantse gemeente te Sellingen elke zondag om 9.30 uur een kerkdienst. Kom gerust ook!

Naast de kerkdiensten zijn er ook tal van activiteiten en clubs voor jong en oud. Veel daarvan vinden plaats in De Sprankel, vlak bij de kerk.

De laatste dienst in de Gereformeerde kerk in Sellingen, 12 dec. 2021) is opgenomen. Klik hier om de hiervan gemaakte film via YouTube te bekijken. Het gebouw zal worden verkocht.
Ook de eenwordingsdienst op 19 dec. 2021 is opgenomen. De link naar deze film wordt hier binnenkort opgenomen.

Liturgie en link kerkdienst Liturgie en link kerkdienst
Wilt u de dienst liever thuis volgen? Dat kan. Kies één van onderstaande mogelijkheden:
Via kerkdienstgemist.nl (beeld en geluid)
Via kerkomroep.nl (alleen geluid)
Via YouTube (beeld en geluid)

Zodra beschikbaar zie voor de liturgie van de dienst hiernaast.